ZpětÚvod Ochrana osobní­ch údajů

Ochrana osobní­ch údajů

Právní ustanovení ochrana dat


V souladu se zákonem o některých službách informační společnosti (zák.č. 480/2004 Sb. v platném znění) jsou nabídky nemovitostí zasílané elektronickou poštou reklamou, a tudíž i obchodním sdělením ve smyslu tohoto zákona. Pokud společnost ORIONIS s.r.o. získá od návštěvníka těchto stránek jeho e-mailovou adresu v souvislosti s jeho projeveným zájmem o inzerovanou nemovitost, se zájmem disponovat s vlastní nemovitostí, s vyplněním poptávkového, nebo nabídkového formuláře apod., případně pokud si návštěvník bude přát zasílat informace a novinky ohledně nabízených nemovitostí, je společnost za splnění dalších zákonných podmínek oprávněna tuto adresu návštěvníka využívat pro potřeby šíření obchodních sdělení týkajících se vlastních produktů a služeb s tím, že adresát bude mít možnost přímo a účinně zaslat informaci o tom, že si nepřeje, aby mu byly obchodní informace odesílatelem nadále zasílány. Společnost ORIONIS s.r.o. je oprávněna nakládat s osobními údaji poskytnutými návštěvníky těchto stránek jen podle zákona o ochraně osobních údajů (zák. č. 101/2000 Sb. v platném znění).


Právní ujednání


Obsah webových stránek je chráněn podle autorského zákona (zák.č. 121/2000 Sb. v platném znění), zákona o ochranných známkách (zák.č. 213/1995 Sb. v platném znění) a dalších právních předpisů. Vyobrazení, články, inzeráty a jiné informace zveřejněné na těchto webových stránkách mohou být kopírovány pouze pro osobní potřebu návštěvníka stránek a nesmí být dále uveřejňovány bez předchozího písemného souhlasu společnosti ORIONIS s.r.o. Přestože tyto stránky jsou průběžně aktualizovány za případné škody způsobené neúplnou nebo nesprávnou informací publikovanou na těchto stránkách nenese společnost ORIONIS s.r.o. odpovědnost.


Informace o zákaznících jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších dodatků a předpisů. ORIONIS s.r.o. veškeré údaje získané od zákazníků užívá výhradně pro vnitřní potřebu společnosti a neposkytuje je třetím osobám. Bez výslovného souhlasu zákazníků nakládá ORIONIS s.r.o. s jejich osobními údaji pouze a výhradně v rozsahu, který připouští zákon o ochraně osobních údajů, a to především v § 5 odst. 2 písm. b) a v § 5 odst. 6.


Rychlý kontakt

ORIONIS realitní kancelář
Čelakovského 3369/2
43001 CHOMUTOV

Tel. 474 650 121

E-mail: info@orionis.cz

NAŠE SÍDLO

Odkazy na partnery

RBreality


Novinky

Přihlašte se zdarma do našeho seznamu novinek