ORIONIS - Váš partner v realitách Náš příběh

 

Realitní makléři naší kanceláře jsou na chomutovském realitním trhu aktivní od roku 2005.
Samotná společnost pod registrovanou obchodní ochrannou známkou "ORIONIS realitní kancelář" byla založena v roce 2011 v počátku s ambicí celorepublikové působnosti. Čas a trh prověřil, že tato cesta není zárukou totožné kvality služeb všech obchodních míst, což náročný zákazník v dnešní době vyžaduje a očekává. Trendem dnešní doby jsou lokální produkty, služby všeho druhu a všech odvětví, osobní kontakty a vazby. Etablujeme se tedy převážně v našem regionu působnosti se znalostí lokálního trhu a místních poměrů. Naše činnost mimo region včetně kontroly kvality služeb pro naše zákazníky, je samozřejmě také vítána. 

Díky dlouholetým zkušenostem na realitním trhu a širokému spektru realitních služeb jsme pomohli bezpečně prodat nemovitosti stovkám našich klientů, a stejně tak jsme mnoha našim klientům zajistili koupi jejich vysněného bydlení. 

Za našimi úspěchy stojí dobré klientské vztahy, vysoká bezpečnost obchodních transakcí, vzájemná důvěra, respekt a proto se snažíme budovat dlouhodobá, roky trvající partnerství.
Věříme, že jsme vhodným partnerem pro nákup i prodej Vaší nemovitosti.  

Rádi se s Vámi sejdeme u šálku dobré kávy k nezávaznému posezení. 

 

Masivní inzerce Exportujeme na